Portfolio: Hoofdpagina

Would you like to view this page of my portfolio in English? Please visit: https://ivardegraaf.nl/en/portfolio-en/

Als enthousiaste en veelzijdige IT-professional verwelkom ik je op mijn portfolio. Hier deel ik mijn ervaringen, prestaties en passie voor de dynamische wereld van informatie- en communicatietechnologie. Mijn portfolio is gestructureerd met overzichtelijke hoofdpagina’s en onderliggende subpagina’s, waaronder de zelfstudie-projecten en de opleidingen.

In de sectie van zelfstudie-projecten heb ik mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid verkend door zelfstandig aan verschillende IT-projecten te werken. Door uitdagende technologieën en tools te ontdekken, zoals het opzetten van virtuele omgevingen met VMware en experimenteren met VoIP systemen, heb ik mijn technische vaardigheden verder ontwikkeld. Deze zelfstudie-projecten hebben mijn inzicht vergroot en mijn creativiteit gestimuleerd, waardoor ik mijn kennis in praktijksituaties kon toepassen

Op de opleidingen pagina vind je een overzicht van mijn academische reis en professionele ontwikkeling. Ik ben begonnen aan het Nova College, waar ik mijn Medewerker ICT niveau 2-opleiding succesvol heb afgerond en de basis legde voor mijn carrière in de IT. Vervolgens heb ik mijn horizon verbreed met de Cloud & Infrastructure Technician opleiding aan het ROC van Amsterdam | Flevoland. Deze moderne IT-opleiding heeft mijn interesse voor cloud computing, netwerkbeheer en cybersecurity verder aangewakkerd. Met een sterke focus op cloudomgevingen, netwerkinfrastructuur en cybersecurity certificeringen zoals Cisco CCNA, Azure en OWASP, ben ik klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan de wereld van IT.

Ontdek een scala aan IT-certificeringen die mijn expertise en vaardigheden aantonen, essentieel voor professionele groei in de technologie-branche. Deze certificeringen zijn niet alleen een bewijs van kennis, maar ook van de praktische vaardigheden die werkgevers zoeken. Ze bieden een solide basis voor carrièreontwikkeling en helpen om uit te blinken en uniek te zijn in een competitieve markt.

Ontdek mijn veelzijdige IT-portfolio met ervaring in technische ondersteuning, zelfstudie-projecten en opleidingen. Samen kunnen we de kracht van technologie benutten om inspirerende en baanbrekende IT-oplossingen te creëren voor de uitdagingen van de moderne digitale wereld. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en expertise met u te delen en samen te werken aan innovatieve IT-oplossingen.